Colombia

För Colombias barn!

Jag och Bodil i Colombia 2019. Ett år senare gör vi om äventyret men genom att bekosta ett skolbygge själva med hjälp av Karlskronas privatpersoner, föreningar och näringsliv! Vamos amigos, hjälp oss!

I februari 2020 åker jag och Bodil Wrahme tillbaka till regnskogen i Colombia för att bygga en skola i Karlskronas namn. Det blir den första skolan någonsin i Kogistammens by Gumake. Vi kallar projektet “Karlskrona För Colombias barn”.

Vi genomför projektet tillsammans med Karlskronas privatpersoner, föreningar och näringsliv så att vår världsarvsstad lämnar avtryck – även i Colombia!

 

 

 

 

 

 


Tre skolsalar kostar 120 000 kronor.

 

Vill du och/eller ditt företag,

din arbetsgivare, förening eller exempelvis skola också vara med?

 

Stort tack och varmt gracias, alla bidrag och frågor är välkomna!

 

Swish: 073 693 76 59

Bankkonto: 83279 903 874 637-7

 


 Följ oss här eller på Facebook för att följa insamlingen och resan och för att inte missa våra events!

♥ Här kan du inom kort läsa om tidigare och kommande evenemang i vårt EVENEMANGSKALENDER och annat som vi har gjort för och under insamlingen.

♥ Här hittar du publiceringar i MEDIA  om projektet.

 Här hittar du listan på våra givare och samarbetspartners så som föreningar och företag. En lista som vi förstås vill ska bli så lång som möjligt då vi ger alla i Karlskrona chansen att vara med och bidra till skolbygget i Gumake! Du har väl inte missat att givare som skänker minst 5 000 kronor får sitt namn ingraverat på den skylt som kommer att placeras vid skolan i Gumakeen liten bit Karlskrona i Colombias regnskog!

 Här kommer vi så småningom att uppdatera hur insamlingen  går för att visa var vi är på vägen mot vårt mål!

 Här hittar du projektets Bildarkiv.


 

OBSERVERA att det inte är tillåtet att samla in pengar i projektets namn utan vår vetskap. Detta för att vi inte vill att varken vi eller andra ska bli lurade eller utnyttjade. Vill du exempelvis göra en insamling till projektet på din arbetsplats är det förstås varmt och mer än välkommet, men informera oss då i förväg så vi vet om det om någon skulle fråga.

För mer information och regelbundna uppdateringar följ oss på vår Facebooksida Karlskrona för Colombias barn

Det här gör vi i KARLSKRONA – för att vi vill och kan! Var med du också!

 

Välkommen att kontakta oss!

Foto: Jesper Vighagen/BLT