Bidra

Vill du också vara med och lämna avtryck i Colombias regnskog?

Många människor drömmer om att göra skillnad. Många människor säger att de “en dag” skulle vilja åka utomlands som volontärer och göra något meningsfullt för andra människor. Men för många kommer aldrig den där dagen. Livet, jobb, familj, tid, hälsa, pengar och andra faktorer kommer emellan – om man inte gör något åt den där drömmen och längtan.

 

Alla människor har inte möjlighet att själva göra skillnad som volontär, men man kan ändå bidra och vara med – på många andra sätt. I projektet “Karlskrona för Colombias barn” är alla välkomna att vara med och bidra till att bygga en skola i Colombias regnskog. För vi vill och kan inte göra det här själva, vi vill göra det tillsammans med er andra – för att vi i Karlskrona vill och kan! Såväl privatpersoner som föreningar och näringsliv har därför chansen att bidra till att vi når vårt mål och förverkligar en skoldröm hos barn i den colombianska regnskogen.

 


Vill du och/eller ditt företag, din arbetsgivare, förening eller exempelvis skola också vara med? 

Vi behöver samla in 120 000 kronor under hösten 2019 för att bygga tre skolsalar.

Välkommen med bidrag och frågor!

Swish: 073 693 76 59

Bankkonto: 83279 903 874 637-7

 

Kontakta oss


OBSERVERA att det inte är tillåtet att samla in pengar i projektets namn utan vår vetskap. Detta för att vi inte vill att varken vi eller andra ska bli lurade eller utnyttjade. Vill du exempelvis göra en insamling till projektet på din arbetsplats är det förstås varmt och mer än välkommet, men informera oss då i förväg så vi vet om det om någon skulle fråga.

♥ Du har väl inte missat att givare som skänker minst 5 000 kronor får sitt namn ingraverat på den skylt som kommer att placeras vid skolan i Gumake – en liten bit Karlskrona i Colombias regnskog?!

STORT TACK TILL ER ALLA SOM HAR BIDRAGIT TILL INSAMLINGEN – oavsett storlek på summan! ♥ Tillsammans kommer vi att nå vårt mål!

♥ GOALS ARE DREAMS WITH DEADLINES!

 


 Karlskrona för Colombias barn – startsida