Nytt mål och blivande milstolpe

För Colombias barn! 

Nu är det officiellt!

I februari 2020 åker jag och världens bästa Bodil tillbaka till regnskogen i Colombia!

Vi ska bygga en ny skola men den här gången ska vi samla in pengar för att bekosta den själva! Och det är inte vilken skola som helst som vi ska bygga. Vi har fått äran att bygga en skola åt Kogistammen som lever långt in i regnskogen i bergsmassiven Sierra Nevada. Det blir den första skolan någonsin i byn Gumake! Det sägs att terrängen till byn är så svårtillgänglig att det blir att rida dit de sista – timmarna! Ni förstår att det blir en spännande fortsättning på det här äventyret!

Vi kallar det här projeket “För Colombias barn” och vår önskan är att genomföra projektet tillsammans med Karlskronas privatpersoner, föreningar och näringsliv så att vår världsarvsstad lämnar avtryck – även i Colombia! Därför behöver vi samla in 120 000 kronor – det är vad det kostar att bygga tre skolsalar i Ankarstiftelsens regi.

Vill du och/eller ditt företag hjälpa oss? Alla bidrag är välkomna och vi har både swish och bankgiro. Mer info finns här på hemsidan under fliken Colombia.

Följ oss här eller på Facebook för att följa insamlingen och resan och för att inte missa våra events som är kopplade till insamlingen! Närmast väntar Lövmarknaden i Karlskrona den 20 juni där vi kommer att stå på Stortorget nära kungastatyn. Kom dit och säg hola, köp unika saker från Colombia och fina hantverk – allt för Colombias barn! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *