Bokdrömmen blev bokdebut!

Nu är den äntligen här! Barnboken “Miradora och den försvunna stenen”.

Fantastisk känsla att resa sig efter en lång sjukskrivning för utmattningssyndrom. Och att göra det genom att ha förverkligat flera drömmar (volontärresa till Colombia, bokmanus och eget bokförlag!) och hålla en egenutgiven bok i handen. Jag drömde, jag vågade, gjorde det, jag klarade det!

Barnboken “Miradora och den försvunna stenen” utspelar sig långt inne i den colombianska regnskogen och har autentiska bilder. Inom kort finns den att beställa i bokhandeln men ännu så länge är det enklast att beställa boken genom mig och mitt förlag.

En del av intäkterna för boken går till välgörenhet, nämligen till att bygga en ny skola i Colombia. Beställ boken och följ Miradoras sökande efter sin sten som hon tror är magisk!

Känslan att hålla sin egen bok i handen – när den finns på riktigt! Den känslan! Foto: Mattias Mattisson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *