Boken om Miradora kommer snart!

Yamile Förlag ger ut barnbok med autentiska bilder!

Min förhoppning med sagan var att jag under resan skulle få möjlighet att besöka en indianby och hitta en flicka som kunde passa som min Miradora. Och det gick vägen! I april kommer min barnbok ut och jag ger ut den på eget förlag. Vill du beställa den? Skriv en kommentar eller ett mail till mig så kontaktar jag dig när jag är redo att leverera den! I september 2018 tog tankarna på att ge ut en egen bok fart igen. Tankarna har kommit och gått under många år, som en dröm som kanske skulle bli av i framtiden. I höstas när jag sökte på hur man ger ut bok, startar och driver bokförlag och så vidare så snubblade jag över boken Förverkliga din bokdröm! Titeln fångade mig direkt, jag beställde den och när jag fick började jag genast läsa den och sedan har den fått stå bredvid min dator som någon slags inspiration och påminnelse. Med tanke på detta och min långa sjukskrivning som ledde mig bort från lokaljournalistiken känns det så otroligt roligt och stort att jag förverkligade min bokdröm! Den blev av, jag skrev en riktig bok, jag har ett eget bokförlag! Jag gjorde det! Vill du också förverkliga din bokdröm? Eller vill du berätta din historia men låta någon annan hjälpa dig med bokarbetet? Jag kan hjälpa dig! Under fliken tjänster kan du läsa hur och med vad jag kan hjälpa dig, oavsett om det handlar om böcker eller artiklar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *